Πολλά και διάφορα, Hell-enic assault!!!

Πολλά και διάφορα τα νέα που αφορούν την ελληνική σκηνή από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με μερικά από αυτά και ας μην χάνουμε χρόνο. Τις μπύρες μην ξεχάσετε μόνο ρε!

  • Οι The Fallen Within υπέγραψαν συμβόλαιο για την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους δίσκου στην -επίσης- ελληνική Burning Star Records. Όσοι από εσάς είστε τακτικοί αναγνώστες της σελίδας μας θα θυμάστε από live report σε τι μουσικά μονοπάτια κινούνται. Για τους μη-αναγνώστες μας απλά θα αναφέρω ότι κινούνται στην σουηδική μουσική σκηνή (μελωδικό death/progressive) έχοντας έναν δικό τους ήχο και μια δική τους μουσική προσέγγιση.

  • Metal Healing festival... Μετά την ακύρωση της εμφάνισης των Rotting Christ και την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ, η διοργανώτρια εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση του πλήρους line up του underground talent stage. Έτσι, οι εγχώριες μπάντες που συμπληρώνουν το festival αυτό είναι οι εξής: Purris Spectrum, Divine Element, Profane Prayer, AngleKnight, Dimlight, Hardslap, Hot Stuff, Koronzon, Obduktion, Nadir. ΓΙα περισσότερες πληροφορίες τσεκάρετε: http://www.metalbolt.com/Website/Forthcoming/Forthcoming.html
  • Αλλαγή μέλους (ξανά!) για τους Αθηναίους brutal deathsters Remnants Of Flesh. Την θέση του Θοδωρή πίσω από τα drums την πήρε ο Πάνος. Shred παίδες!!!
  • Thraaaaaaaaaaaaash!!! 16 Ιουλίου κυκλοφορεί ο full length δίσκος των Suicidal Angels με τίτλο "Eternal Domination". Τα λόγια είναι περιττά. Απλά όταν τον αγοράσετε (γιατί δεν νοείται να κάνετε διαφορετικά) απομακρύνετε οποιοδήποτε αιχμηρό και εύθραυστο αντικείμενο κοντά σας και ξεκινήστε τα γνωστά. Ρε, trash ρεεεε!!!
Γενικά νέα για την ελληνική σκηνή υπάρχουν. Όρεξη να έχετε να ψάχνετε είναι το θέμα!

Κείμενο: Μανώλης "A for Amstel"