Need/Heaven Forbid/Anal Veritas/Stillborn Virtue (08/03/2007): The report

Πέμπτη 8 Μαρτίου, η τηλεόραση προβάλλει τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας , όμως πήρα την απόφαση να μη λείψω από το live στον Αέρα στην Πετρούπολη. Έφτασα κατά τις 10 και στη σκηνή ήταν οι Anal Veritas. Όσο τους άκουσα δεν μπορώ να πω ότι μου έκαναν και την καλύτερη εντύπωση. Από τη μια τα τεχνικά προβλήματα και από την άλλη η στάση μελών και θαυμαστών της εν λόγω μπάντας με απογοήτευσε.

Ανυπομονούσα λοιπόν να βγουν στη σκηνή οι Heaven Forbid, το 3ο κατά σειρά συγκρότημα της βραδιάς με 2 καινούρια μέλη, τον Σάκη στα drums και τον Bill Q στο μπάσο. Το set τους ξεκίνησε με το κομμάτι «Artificial Hand» και ομολογώ πως μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Το κέφι ανέβηκε με τα κομμάτια «Brain Drain», «Closed Mouth» και «Break Wind from Heaven». Τα παιδιά συνέχιζαν ακάθεκτοι να μας κάνουν να γουστάρουμε και να περνάμε καλά. Κατά τις 12 παρά και μετα το «Overshadowed by a screen» οι Heaven Forbid κατέβηκαν από τη σκηνή για να δώσουν τη θέση τους στους γνωστούς και πολύ αγαπητούς σε όλους μας NEED.

Ο Jon. V ανέβηκε με όρεξη στη σκηνή πάντα άλλωστε και μας ευχαρίστησε για την παραμονή μας στο χώρο μέχρι εκείνη την ώρα (12 παρά). Το set των παιδιών ξεκίνησε με τα κομμάτια «Torn» και «The White Tunnel» από την καινούρια κυκλοφορία The Wisdom Machine. Ήταν αρκετά για να μας ξεσηκώσουν και να ξεχάσουμε το περασμένο της ώρας. Ακολουθεί το γνωστό στους περισσότερους «Twinsoul» και «Sea of Lost Faces». Ο Ravaya μαγεύει, ο ΚΚ τα δίνει όλα, ο Jon V μας προσκαλεί να πλησιάσουμε στη σκηνή και ο Pete πίσω από τα drums συμπληρώνει το κουαρτέτο που μας κάνει να μη θέλουμε να τελειώσει ποτέ αυτό το live. Όσα άτομα βρισκόμασταν ακόμα στο χώρο απολαμβάνουμε τις κομματάρες όπως το «Stroll of Choice » και «Denmad». Ο Jon V ακόμα και μετά από κάποια προβλήματα συνέχισε απτόητος. Όταν τα δίνεις όλα, ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ!! Το set τους έκλεισαν με ένα φανταστικό κομμάτι προς τιμήν του αδικοχαμένου Dimebag Darell και ένα καινούριο κομμάτι στο οποίο «δώσαμε βάση» και μας άρεσε πολύ. Η ώρα είχε πάει 1 αλλά περάσαμε τέλεια και δεν μας ένοιαζε .. Μπράβο τους! Άψογη εμφάνιση αν και δεν το παραδέχονταν!

Κείμενο/Φωτογραφίες: Μαρία "RC"