W.A.N.T.E.D. /Wild Machine (26/04/2007): The report

Mε αφορμή την κυκλοφορία του Neon Lights από την Sleaszy Rider Records των W.A.N.T.E.D είχαμε το release live Πέμπτη 26/4/2007 στο Underworld μαζί με τους Wild Machine. O καιρός είναι καλός και τα δυο group υπόσχονται μια γεμάτη μουσικά νυχτα σε glam/hard n heavy rock ήχους. Έτσι κατευθυνθήκαμε σιγά-σιγά προς το χώρο του live με την κατάλληλη αμφίεση (προσωπικά μες στα ροζ, χεχεχεχεχε!)...

Η καθυστέρηση ειναι αρκετή. Δηλαδή 20:30 υποτίθεται θα ξεκινούσε το live, 21:00 και ακόμα κάνουν soundcheck οι μπάντες. Αποζημιωνόμαστε όμως με τις μουσικές επιλογές των Johnnie Holiday (Star Star), Σειρηνάκη (Rock Hard) και B.S. Fok. Τελικά κατά τις 22:00 ξεκινάει σιγά-σιγά η συναυλία....

Η παρέα των JohnyHott, Spider Lee, Mario Lux, Simon Key και Andy Rozz ανεβαίνει πάνω στην σκηνή να ζεστάνει τον κόσμο από κάτω με την ενέργεια και την πολύ καλή σκηνική παρουσία της. Έντονο make up, πολύχρωμα κολαν, glitter και πααααααααααααααααααααάμε! Ιδιαίτερη παρουσία που δείχνει οτι το συγκρότημα το ζει αυτό που κάνει! Και έτσι πρέπει! Δεμένοι,υφίστανται από το 2000 κάπου, με αρκετά live στο ενεργητικό τους συν κάποιες support συναυλίες σε Star Star, Ryan Roxie, Gilby Clarkse κ.α. Έπαιξαν τα κομμάτια του promo τους (το οποίο μοίραζαν κιόλας) τα οποία είναι τα Viciouz Luv, Suicide και Addicted καθώς και κάποια άλλα δικά τους από τον επερχόμενο δίσκο τους τα Teeze Teezah, Dirty Motel Room, Gimme Action και Nasty Oiled n' Spoiled. Δεν έλειψαν φυσικά και οι εξής διασκευές: Hot Wire από Kix, Shoot To Kill από Tigertailz, Goodbye t 'jane από Slade και Look What The Cat Dragged In από Poison. Mε ήχους που θύμιζαν μια μίξη από Cinderella, Guns n Roses, Twisted Sister, Motley Crue και KISS μας αποχαιρέτησαν οι Wild Machine.

Kαι την σκυτάλη παίρνουν οι επίτιμοι καλεσμένοι και ταυτόχρονα "διοργανωτές" της βραδιάς οι Θεσσαλονικείς W.A.N.T.E.D! Κυκλοφορία δίσκου και ευκαιρία να βγούν στην γύρα και να το γιορτάσουν! Και καλά κάνουν!!! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος γι'αυτό; Μα φυσικά live με φίλους (λίγους αλλά καλούς όπως αποδείχτηκε...Α ρε!!!) Hell Yeah!!!! Αποτελούμενοι από τους Mekky Mess, George Matikas, Strutter, Harry Cheeronie και Constantine Mati κινούνται στην μουσική σκηνή από το 2001 περίπου με επιρροές από Kiss, Bon Jovi, Van Halen, Aerosmith και άλλες big stadium bands όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και εκείνοι. Όχι τόσο extreme οι αμφιέσεις τους όσο των προηγούμενων αλλά πολύ πιο δυναμική συνέχεια και με αρκετή ορεξη να ξεσηκώσουν τα 50 με 60 άτομα που παρευρίσκονταν εκεί πέρα και τα κατάφεραν παραπάνω από καλά να κλέψουν την παράσταση! Έπαιξαν όλα τα καμμάτια του Neon Νights (Old Ball n Chain, Baby On Board, Plug Into The Rythm, Somebody Loves You, Night Song, Candy Store, Hijack, Be Gone, Glass Of Water, Between The Lines, Don't Give Up, Cry) καθώς και δυο διασκευές: Don't Tread Me Bad από Firehouse και το γνωστό σε όλους Hit The Road Jack σε μια επιτυχημένη εκτέλεση! Προς το τέλος του show τους είχαν και μια εκπληξη: πέντε από τους θεατές κέρδισαν από ένα cd μετά από κλήρωση που έκαναν! Πάντα τέτοια παιδιά!!!

Μετά το live τα πόστα τους σαν dj ξαναανέλαβαν οι προαναφερθέντες 3 μέχρι να ετοιμαστούν τα group για το after party στο Texas. Άψογη συναυλία και όλοι φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Απλα έχασε οποιος δεν ήρθε καθότι για άλλη μια φορά η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν και η πλέον ικανοποιητικότερη... Απλά ας σκεφτούμε ότι οι ελληνικές μπάντες ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ την υποστήριξη μας και ας μην είμαστε προκατηλειμένοι... ΑΥΤΑ!!!

Κείμενο: Άννα "SheDevil"


Links:
http://www.myspace.com/wildmachine
http://www.wanted.gr