Bull Doza/Samavayo/Taste Of Grief/Headquake (19/04/2007): The report



20/04/2007
Πρωί και σκέφτομαι το χθεσινό live... Headquake/Taste Of Grief/Bull Doza/Samavayo! Η αλήθεια ειναι οτι κυρίως για Ηeadquake πήγα και ειχα περιέργεια να δω και τους άλλους εκτός απο Bull Doza που είχα ξαναδει!

Τη συναυλία ανοιξαν δυναμικά οι Headquake με rock/grunge ήχους από τον επερχόμενο δίσκο τους που βγαίνει τον Σεπτέμβριο με κομμάτια οπως Overheated,Up in the mountais,Keep them satisfied .

Τη σκυτάλη πήραν οι Τaste Of Grief με southern rock ήχους και ακόμα πιο δυνατη συνέχεια. Κρίμα που δεν είχαν κανένα demo μαζί τους... Έδω κάπου ενω περιμέναμε Bull Doza έγινε μια άλλαγη και βγήκαν οι Samavayo.Οι τόνοι πέσανε λίγακι εν σχεσει με τα υπόλοιπα δύο.Πολύ καλοί μουσικοί και γούσταραν απίστευτα και το έδειξαν αν και προσωπικά με κούρασαν λίγο....

Τέλος Bull Doza!.Αν και απο ταξίδι και τρέξιμο με την διοργάνωση έπαιξαν πολύ καλά και εκλεισαν την συναυλία με πιο stoner με στοιχεία doom ήχους. Άρκετα καλό και το cd-ακι τους που δίνανε,το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Τέλος θα ήθελα να προσθέσω οτι παρόλα τα προβλήματα ηχου ήταν ενα πάρα πολύ καλο live και όλα τα group ήταν αρκετά δεμένα και με πολύ καλη σκηνική παρουσία,αρκετά ξεσηκωτικοί. Άνετα θα τους ξαναβλεπα ολους! Βull Doza ήταν ήδη η δεύτερη φορα...

Το μόνο που με χάλασε απίστευτα ήταν η μη προσέλευση του κόσμου(70 κάπου άτομα?!)και όχι μονο αυτό μηδέν αντίδραση! Μα καλά έπρεπε να πει ο RG(drummer των Bull Doza)να μαζευτεί ο κόσμος μπροστα προς τιμή των Γερμανών να υπάρξει ανταπόκριση? Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση της συναυλίας ήταν μια συνεργασία του Duffy από Underground μαζί με τον Σταύρο από Χ club Θεσ/κη.
^

Κείμενο: Άννα "SheDevil"