Bull Doza/Third Dive/Taste of Grief LIVE 22/02/2007: The Report

Τετάρτη βράδυ και δέχομαι πρόταση για live στο Rodeo.Live ακούω, καλά λόγια από τους φίλους μου και πήρα την απόφαση να παω.8 έλεγε η αφίσα και εμείς 9 παρά τέταρτο ήμασταν απ έξω. Δεν είχε αρχίσει και αποφασίζουμε να μπούμε μέσα. παίρνουμε τη μπύρα μας και καθόμαστε μέχρι να αρχισει. 10 παρά κάτι η ώρα και βγαίνουν στη σκηνή τα παιδιά των Taste Of Grief και μας χαιρετούν. Ήμασταν λίγοι αλλά όπως είπε και ο τραγουδιστής Jim Bob «λίγοι και καλοί». Παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο τους live, μου φάνηκαν αρκετά καλοί και δεμένοι πάνω στη σκηνή. Ο τραγουδιστής τους και μπασίστας των Μahakala, Jim Bob είχε έρθει προφανώς με καλή διάθεση και με τους rock ήχους των You Make Me Sick,Face και τριών άλλων κομματιών μας ξεσήκωσε και μας διασκέδασε ιδιαίτερα.

Το συγκρότημα που ακολούθησε Third Dive ήταν πιο έμπειροι σε παρουσία και πιο ήρεμοι σε ήχο. Το set τους ήταν αρκετά ενδιαφέρον και ξεχώρισα ένα κομμάτι απαλού rock που ταξίδεψε πιστεύω όλους όσους βρισκόμασταν μέσα και το δυνατό Let it Down.

H ώρα είχε πάει 23:20 και δυστυχώς για να προλάβω το μέτρο έπρεπε να φύγω και δεν πρόλαβα τους headliners Bull Doza. Απ ότι άκουσα όμως έπαιξαν τόσο καλά όσο συνηθίζουν εφόσον είναι συγκρότημα με εμπειρία στο χώρο των συναυλιών και της μουσικής γενικότερα…


Κείμενο: Μαρία RC