------Updates!!!------

Μετά από την επιστροφή των διακοπών του Πάσχα και την ανελέητη μάχη που είχαμε όλη την Κυριακή με τον οβελία -ακόμα νιώθουμε παρεμβολές στην κοιλιακή μας χώρα- καιρός είναι να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά τα "νέα" που σας λέμε ότι σχεδιάζουμε εδώ και καιρό. Οπότε, εχουμε και λέμε:

1) Πρώτα απ' όλα "εγκαινιάζουμε" δύο νέες στήλες στην ιστοσελίδα μας. Συνεντεύξεις και reviews δίσκων/demo/promo ελληνικών συγκροτημάτων. Τους πρώτους καρπούς των νέων αυτών τομέων της σελίδας μας σύντομα θα τους δείτε online. Οι συνήθεις στήλες μας (live dates και live reports) παραμένουν κανονικά και οσονούπω θα έχουμε ανεβάσει καινούργιο υλικό.

2) Καινούργιο μέλος στην ομάδα μας και μάλιστα από συμπρωτεύουσα μεριά!!! Καλοσωρίζουμε στο team μας τον Δημήτρη "L-Drac" ο οποίος αποτελεί και το πρώτο άτομο της ομάδας μας προερχόμενο από Θεσσαλονίκη μεριά. Cheers Δημήτρη!!!

3) Συνεχίστε να μας στέλνετε είτε στο γνωστό e-mail έιτε μέσω της σελίδας μας στο MySpace live dates ελληνικών συγκροτημάτων, reviews ελληνικών δίσκων/demo/promo ακόμα και live reports. Θυμηθείτε: η μόνη "απαίτηση" μας είναι να αγαπάτε την ελληνική σκηνή και ότι κάνετε να το κάνετε με ευχαρίστηση εάν επιθυμείτε και εσείς να ενταχθείτε στο team μας.

STAY TUNED!!!

.:Hell-as On Stage:. team