Hostal Handshake/Down & Out/Los Sensiblos Diablos LIVE 10/05/2007 (με την υποστήριξη του .:Hell-as On Stage:.)


Την Πέμπτη 10 Μαίου στο AN club θα πραγματοποιηθεί ένα πραγματικά live-to-remember! Οι Hostal Handshake μαζί με τους Down & Out και τους Los Sensiblos Diablos θα είναι εκεί για μία Hot Rock εμφάνιση όπου κανείς δεν πρέπει να χάσει, so beer there!!!

Πρώτη μπάντα που θα κάνει την εμφάνιση της είναι οι Los Sensiblos Diablos. Η μπάντα αυτή υπάρχει στον χώρο της Ελληνικής undergorund σκηνής 6 χρόνια και κινούνται στον χώρο του stoner rock με έντονες (όπως έιναι φυσικό) Sabbath-ικές αναφορές. Έχοντας κυκλοφορήσει ένα demo cd και δουλεύοντας πάνω σε καινούργια τραγούδια την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αυτό το live τους αποτελεί μια ευκαιρεία για να τους απολαύσουμε όλοι on stage.

Ακολουθούν οι southern rockers Down & Out. Η μπάντα αποτελεί ίσως το μοναδικό συγκρότημα της χώρας μας που κινείται στον χώρο του bluesy southern rock. Έχοντας ήδη αρκετά live στο ενεργητικό της και μία αστείρευτη ενέργεια όποτε παίζουν live, δεν έχουν άδικα τραβήξει την προσοχή όσων τους έχουνε ακούσει. Έχουν απίστευτη σκηνική παρουσία, έχουν τραγούδια-ύμνους στον νότο, οπότε δεν πρέπει να τους χάσετε.

Headliners της βραδιάς οι Hostal Handshake. Η αθηναική αυτή μπάντα μετά από 3 επιτυχημένα promo/demo CDs υπέγραψε συμβόλαιο για την κυκλοφόρία του ντεμπούτου δίσκου της "Hellish" με την δισκογραφική εταιρεία Secret Port records, και δίνει αυτό το live για να γιορτάσει το γεγονός. Όσοι από εσάς αρέσκεστε σε hard rock/stoner/grunge/metal ήχους με Sabbath-ικές και metal με την ευρύτερη έννοια αναφορές αξίζει και με το παραπάνω να τσεκάρετε την εν λόγω μπάντα. Έχοντας υποστεί αρκετές αλλαγές στο line up του, το συγκρότημα των Hostal Handshake θα παίξει τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους (υπολογίζεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2007) καθώς επίσης και τραγούδια από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της. Don't miss this!!!

Links:
http://www.myspace.com/hostalhandshake
http://www.myspace.com/downnoutband/
http://www.myspace.com/lossensiblosdiablosstoner

Κείμενο: Μανώλης "A for Amstel"